Matematik

areal lejlighed omkreds bredde og længde

13. oktober 2019 af shain - Niveau: 9. klasse
Jeg skal finde længde bredde og areal af lejligheden.

Længden er det 3 m+8,5 m ? 11,5 m?

bredde 2 m + 4,5 m = 6,5 m

areal af lejligheden er det 11,5 m * 6,5 m = ?

Og når jeg skal finde areal af rummene skal jeg trække nogen længde fra? og dele nogen figurer op?

Det er opgave 38 hele opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. oktober 2019 af mathon

\small \begin{array}{llll} 38\textup{:}\\ &a\textup{:}&\textup{l\ae ngde:}&l=(8.5+3)\; m\\\\ &&\textup{bredde:}&b=(4.5+2)\; m\\\\ &&\textup{omkreds:}&O=2\cdot (l+b)\\\\ &b\textup{:}&\textup{areal:}&A=l\cdot b\\\\ &c\textup{:}&&A_{\textup{k\o kken:}}=\left ( 4.5\cdot 3 \right )\; m^2\\\\ &&&A_{\textup{toilet:}}=\left (2\cdot 3 \right )\; m^2\\\\ &&&A_{\textup{gang:}}=(3\cdot 2)\; m^2\\\\ &&&A_{\textup{v\ae relse:}}=(3\cdot 3)\; m^2\\\\ &&&A_{\textup{stue:}}=((8.5-2-3)\cdot 3+(8.5\cdot (4.5+2-3))\; m^2 \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. oktober 2019 af mathon

\small \small \small \small \small \small \small \begin{array}{llllllll} 38\textup{:}\\ &d\textup{.}&&&&&&O_{\textup{stue:}}= (8.5+(4.5+2)+(8.5-2-3)+3+(3+2)+4.5+2-3)\; m \end{array}


Svar #4
13. oktober 2019 af shain

Hvordan vedhæfter man billede direkte så man kan se billedet?

Svar #5
13. oktober 2019 af shain

Tusind tak det skal jeg lige tykke lidt på.

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. oktober 2019 af ringstedLC

#4 Hvordan vedhæfter man billede direkte så man kan se billedet?

Åbn dit vedhæftede billede på en ny fane, højreklik på billedet og vælg "Kopier webadresse".

Ved dit indlæg tryk "Rediger" (-inden de 10 min. er gået). I svarboksens værktøjslinje vælges "Indsæt billede". I URL indsættes webadressen for billedet, der så kan justeres. Tryk "OK" for at vende tilbage til redigeringen. Tryk "Gem" og vupti.


Svar #7
13. oktober 2019 af shain

Tusind tak for detaljeret svar!

Skriv et svar til: areal lejlighed omkreds bredde og længde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.