Matematik

Bestem den fuldstændige løsning

19. oktober 2019 af Nyu (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa. Jeg skal bestemme den fuldstændige løsning til følgende differentialligning:

k'(t) + 1/5 k(t) = 1/500 sin(t) + 1/250

Hvordan gør jeg helt præcist det? Jeg har en tabel foran mig, men ved ikke, hvad jeg skal stille op med den.
Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2019 af Soeffi

#0.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2019 af AMelev

Hvordan du helt præcist gør afhænger af, hvilket CAS-værktøj, du benytter.

Jeg er ikke med på det med tabellen. Hvilken tabel - med hvilke oplysninger?


Svar #3
20. oktober 2019 af Nyu (Slettet)

Det er følgende tabel, jeg har fået udleveret til opgaven: 

Vedhæftet fil:Differentialligninger.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. oktober 2019 af AMelev

Din differentialligning er af den type, der er angivet i 4. linje tabellen (lineær differentialligning).
g(x) = 1/5 og h(x) = sin(x)/500 + 1/250.

PS! Læg så vidt muligt et billede op i stedet for Pdf.


Skriv et svar til: Bestem den fuldstændige løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.