Matematik

Isoler x ligningen: a*x+8=-b*x+5

23. oktober 2019 af sign8851 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har matematik aflevering for, men ikke løse denne opgave:

Ísoler x ligningen

a*x+8=-b*x+5

Jeg håber at der er nogle som kan hjælpe mig, på forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2019 af AMelev

Træk 8 fra og læg bx til på begge sider
Sæt x uden for parentes på venstre side
Divider med (a + b) på begge sider


Skriv et svar til: Isoler x ligningen: a*x+8=-b*x+5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.