Matematik

hjælp matematik b!

23. oktober 2019 af Yara2019 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen, jeg er gået  i stå med denne opgave. Hjælp venligst :)

En cirkel har centrum i C(5,7) og radius r =1.

a) Bestem en ligning for cirklen. En linje l har ligningen y =2x- 2

. b) Bestem afstanden fra linjen l til punktet C

. c) Bestem antallet af skæringspunkter mellem l og cirklen.


Brugbart svar (2)

Svar #1
23. oktober 2019 af AMelev

Giv dit indlæg en overskrift, der fortæller, hvad opgaven handler pm.

a) Se din formelsamling side 12 (52)

b) Se din formelsamling side 11 (51)

c) Hvis afstanden fra C til l er 
< r, er der to skæringspunkter
= r, er der ét skæringspunkt 
> r, er der ingen skæringspunkter


Svar #2
23. oktober 2019 af Yara2019 (Slettet)

har ikke en formelsamling


Svar #3
23. oktober 2019 af Yara2019 (Slettet)

og forstår ikke hvad du mener med svaret til c


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. oktober 2019 af AMelev

#2 Det burde du have. Den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen.

Væn dig til at bruge formelsamlingen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Det er vigtigt, at du ved, hvad du kan finde hvor, og lige så vigtig hvad er ikke står deri, og som du så selv skal medbringe i hovedet.
Til eksamen får I den udleveret som hæfte.

Afstanden fra C til l har du jo beregnet i b)

Vedhæftet fil:Billede1.jpg

Svar #5
25. oktober 2019 af Yara2019 (Slettet)

forstår stadig ikke c


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. oktober 2019 af AMelev

OK, hvad fik du afstanden fra l til C til?

Prøv evt. at tegne din cirkel og linjen.


Skriv et svar til: hjælp matematik b!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.