Matematik

Bestem |BD| og |AC|

24. oktober 2019 af Genjutsu - Niveau: A-niveau

help


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. oktober 2019 af janhaa

BD=\sqrt(5^2+7^2)=\sqrt{74}

BC=7-\sqrt(6^2-5^2)=7-\sqrt{11}


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. oktober 2019 af janhaa

AC=\sqrt{5^2+11}=6


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2019 af Bibo53

#2 Jeg er ikke enig. Da

|AC|^2=|AB|^2+|BC|^2=5^2+7^2+(\sqrt{11})^2-2\cdot 7\cdot\sqrt{11}=25+49+11-14\sqrt{11}

er

|AC|=\sqrt{75-14\sqrt{11}}.


Skriv et svar til: Bestem |BD| og |AC|

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.