Matematik

Den rette linje 𝑦 = 𝑥 − 1 møder kurven 𝑦 = 𝑥 2 − 5𝑥 − 8 ved punkterne A og B. Kurven 𝑦 = 𝑝 + 𝑞𝑥 − 2𝑥 2 passerer også gennem punkterne A og B. Find værdien af p og q.

30. oktober 2019 af randombruger132 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Den rette linje ?? = ?? − 1 møder kurven ?? = ?? 2 − 5?? − 8 ved punkterne A og B. Kurven ?? = ?? + ???? − 2?? 2 passerer også gennem punkterne A og B. Find værdien af p og q.

har brug for hjælp til overstående opgave

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2019 af janhaa

A=(-1, -2) og B=(7, 6)

p-q = 0

p + 7q = 104

p = q = 13


Skriv et svar til: Den rette linje 𝑦 = 𝑥 − 1 møder kurven 𝑦 = 𝑥 2 − 5𝑥 − 8 ved punkterne A og B. Kurven 𝑦 = 𝑝 + 𝑞𝑥 − 2𝑥 2 passerer også gennem punkterne A og B. Find værdien af p og q.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.