Matematik

Proportional

30. oktober 2019 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

Jeg er virkelig lost med denne opgave

Om en variable oplyses, at den er omvendt proportional med kvadratet på en variable 

- Bestem udtryk ved 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2019 af janhaa

N=\frac{k}{d^2},\\\,k:konstant


Svar #2
30. oktober 2019 af Danmark2018

Det forstår jeg ikke

Brugbart svar (1)

Svar #3
30. oktober 2019 af mathon

Produktet af to omvendt proportionale størrelser N og d2 er lig med en konstant:

                              \small N\cdot d^{\, 2}=k

                              \small N=\frac{k}{d^{\, 2}}


Skriv et svar til: Proportional

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.