Matematik

Stamfunktion

30. oktober 2019 af Lei20 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Hvis man bliver spurgt:

Er f(x)=2x^3 + 8x -1 en stamfunktion til g(x) = x^3 + 8 

og man svarer:

Nej fordi G(x) = 1/4x^4 + 8x + k

Desuden giver integrationsprøve f´(x) = 6x + 8

Er det et forkert svar?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2019 af IMBN3 (Slettet)

Nej det er rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2019 af peter lind

ja bortset fra at f'(x) = 6x2+8


Svar #3
30. oktober 2019 af Lei20 (Slettet)

#2 Nå ja...


Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.