Matematik

Bestem koordinatsættet til hvert af punkterne A og B.

31. oktober 2019 af Elev0393 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med at finde hvilken formel jeg skal bruge til at udregne denne opgave?

Vedhæftet fil: StudiePortalen.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2019 af peter lind

Du kender højden. Kald fodpunktet for højden C Sammen med AP og AC har du en retvinklet trekant, hvor du kender 2 sider. Brug pytagoras til at finde AC. CB findes nemmest ved en symmetribetragtning


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2019 af janhaa

C = (10, 6)

A= (6, 6)

B = (14, 6)


Skriv et svar til: Bestem koordinatsættet til hvert af punkterne A og B.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.