Matematik

Bestem f '(x)

02. november 2019 af Benjamin0101 - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til denne opgave i matematik...

En funktion f er givet ved:

f(x)= 2e^4x+2

Bestem f ' (x)


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. november 2019 af Brusebad (Slettet)

8e^4x


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. november 2019 af ringstedLC

\begin{align*} (ae^{kx})'+(2)' &= ak\cdot e^{kx} \end{align*}


Svar #3
02. november 2019 af Benjamin0101

Tak for hjælpen, men det ville være en stor hjælp mellemregningerne også... :)


Svar #4
02. november 2019 af Benjamin0101

#0

Hej jeg har brug for hjælp til denne opgave i matematik...

En funktion f er givet ved:

f(x)= 2e^4x+2

Bestem f ' (x)

Har desuden også brug for mellemregnignerne, hvis muligt


Brugbart svar (1)

Svar #5
02. november 2019 af Brusebad (Slettet)

Sæt a = 2 og k = 4 og brug hvad der er angivet i #2, så har du mellemregningerne.


Skriv et svar til: Bestem f '(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.