Matematik

Niveaukurve HASTER!

05. november 2019 af lorinos - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har lavet a´eren i den første opgave, men jeg ved ikke hvordan jeg skal lave b´eren og opgave 8, håber, at der er nogen der gider og forklare mig hvad er det jeg skal

på forhånden tak.

Vedhæftet fil: niveaukurve.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2019 af SuneChr

           Vi har
          f (x , y) = z
b)    x2 + y2 - 4x - 10y = k  ⇔  (x - 2)2 + (y - 5)2 - 29 = k
       Heraf ses, at  r2 = k + 29  og for r = 6 fås k = .........
Opgave 8
Expandér den generelle cirkelligning og sammenlign koefficienterne og konstantled
med den i opgaven beskrevne.    


Skriv et svar til: Niveaukurve HASTER!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.