Matematik

Integralregning

06. november 2019 af Tekniskgymnasiumelev (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej derude

Hvilken regel er det nu man skal bruge, når man skal integraere en eksponential funktion, som ser således ud:  2*1.13^x

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2019 af peter lind

se formel 152 side 26 i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2019 af AMelev

Ad #1 Henvisningen er til STX-formelsamlingen.
I HTX-formelsamlingen er det side 14 (96) og side 13 (83).


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2019 af janhaa

2\int 1,13^x\.dx=2*\frac{1,13^x}{\ln(1,13)}

2\int 1,13^x dx=2*1,13^x /ln(1,13)


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. november 2019 af Zagoria (Slettet)

f(x) = 2·1.13x

F(x) = ((2·1.13x) / ln(1.13))  + C


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.