Bioteknologi

Hjælp til bioteknologi opgave

09. november 2019 af scientist - Niveau: A-niveau

Er der nogen, der kan hjælpe mig med følgende opgave: 

Man har D-vitaminmangel, når koncentrationen af stoffet 25-hydroxyvitamin D er under 20 · 10-6 g/L i blodplasma.Man undersøger om en person lider af D-vitaminmangel ved at måle koncentrationen af 25-hydroxyvitamin D i blodplasma. I en prøve fra en person er der målt en koncentration af 25- hydroxyvitamin D på 4,0 ·10-8 M. Molarmassen for 25-hydroxyvitamin D er 400,64 g/mol.

2. Vurder ud fra beregning, om personen lider af D-vitamin mangel.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2019 af Skaljeglavedinelektier

4,0\cdot 10^{-8} \frac{mol}{L}\cdot 400,64\frac{g}{mol} = 1,60256\cdot 10^{-5} \frac{g}{L}

1,60256\cdot 10^{-5}=16,0256\cdot 10^{-6}


Svar #2
09. november 2019 af scientist

Tak for hjælpen:-)


Skriv et svar til: Hjælp til bioteknologi opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.