Matematik

Bestem radius for kuglen

10. november 2019 af matB123 - Niveau: B-niveau

Hej, ved virkelig ikke hvordan denne opgave skal løses , nogen der kan hjælpe ?

tak på forhånd!

Vedhæftet fil: opg 2.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
10. november 2019 af ringstedLC

\begin{align*} V=\tfrac{32}{3}\cdot \pi &= \tfrac{4}{3}\cdot \pi\cdot r^3 \\ \tfrac{32}{3}\cdot \tfrac{3}{4} &= r^3 \\ r &= \;? \end{align*}


Skriv et svar til: Bestem radius for kuglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.