Matematik

brøker, test

13. november 2019 af Julie123456h (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Skriv en brøk, der er større end  1/ 4  og mindre end  3 / 8 

Hvordan ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2019 af SuneChr

Prøv at lave begge brøker om til 16'dele.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2019 af mathon

                   \small \small \begin{array}{llll} \frac{4}{16}<\frac{t}{n}<\frac{6}{16}\\\\\ \frac{t}{n}=\frac{5}{16} \end{array}


Svar #3
13. november 2019 af Julie123456h (Slettet)

Tak, og hvordan det her så? 

4'2 - 3'2 =


Svar #4
13. november 2019 af Julie123456h (Slettet)

Det er potenser


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. november 2019 af mathon

          \small \small \small \small \begin{array}{lllll} &4^2-3^2=(4+3)(4-3)=7\cdot 1=7&\textup{hvis du kan dine kvadrats\ae tninger}\\\\ \textup{ellers}&4^2-3^2=16-9=7 \end{array}


Skriv et svar til: brøker, test

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.