Matematik

Forskrift

14. november 2019 af annekatrine57 - Niveau: C-niveau

Hej, er der nogle der måske kan hjælpe med at fortælle hvordan dette svar er rigtigt? Altså hvordan finder man svaret i denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2019 af AMelev

Tja, men uden opgave og svar, kan du nok ikke bruge det.


Svar #2
14. november 2019 af annekatrine57

Ups..


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2019 af AMelev

         

Du får oplyst, at -\frac{1}{3}x^4-\frac{2}{3}x^3+4x^2+6x-9=(f\cdot g)(x)

Du skal altså bare løse (f·g)(x) = 0 ⇔ f(x)·g(x) = 0.
Til det skal du bruge Nul-reglen: "Et produkt er 0, hvis og kun hvis en af faktorerne er 0", så
f(x)·g(x) = 0 ⇔ f(x) = 0 eller g(x) = 0. Hvor det sker kan du aflæse på f- og g-graferne.


Skriv et svar til: Forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.