Fysik

jeg skal beregne, hvordan jeg vil lave 100 mL 0,1 M NaOH-opløsning ud fra 2 M NaOH-opløsning

16. november 2019 af hjælpmedlektierpls - Niveau: C-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med følgende opgave?

Jeg skal beregne, hvordan jeg vil lave 100 mL 0,1 M NaOH-opløsning ud fra 2 M NaOH-opløsning


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2019 af janhaa

c = n/V

n=c*V => 100*0,1 = 2*V

V = 5 ml


Skriv et svar til: jeg skal beregne, hvordan jeg vil lave 100 mL 0,1 M NaOH-opløsning ud fra 2 M NaOH-opløsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.