Matematik

hældningskoefficient

17. november 2019 af frederikke1703 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Tre lineære funktioner f, g og h er givet ved forskrifterne
f(x)=1,15x+1
g(x)=1,5x+3
h(x)=1,05x+2

a) opskriv hældningskoefficienterne for de tre funktioner f, g og h i en rækkefølge efter størrelse, så den mindste står først.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2019 af janhaa

1,5 > 1,15 > 1,05


Svar #2
17. november 2019 af frederikke1703 (Slettet)

kan du uddybe?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. november 2019 af janhaa

#2

kan du uddybe?

1,05 < 1,15 < 1,5


Svar #4
17. november 2019 af frederikke1703 (Slettet)

Tak, fik løst opgaven:)


Skriv et svar til: hældningskoefficient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.