Matematik

Differentialregning

17. november 2019 af MARIOO123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Kan nogen hjælpe med at løse opgaven (Vedhæftet)


Svar #1
17. november 2019 af MARIOO123 (Slettet)

Hov jeg kom til at vedhæfte den forkerte opgave..


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2019 af ringstedLC

Alle tre kan omskrives til:

\begin{align*} y' &= b-ay\Rightarrow y=\tfrac{b}{a}+c\cdot e^{-ax} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2019 af AMelev

Væn dig til at bruge? formelsamlingen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Det er vigtigt, at du ved, hvad du kan finde hvor, og lige så vigtig hvad der ikke står deri, og som du så selv skal medbringe i hovedet.</o:p>

Se FS side 29 (177)


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. november 2019 af mathon

                \small \begin{array}{lllll} 1.&a=1\textup{ og }b=2\\\\ &y=Ce^{-x}+2\quad \textup{gennem }(5,3)\\\\ &3=Ce^{-5}+2\\\\ &1=Ce^{-5}\\\\ &C=e^5\\\\ &y=e^{5-x}+2\\\\\\\\ 2.&a=-3\textup{ og }b=1\\\\ &y=Ce^{3x}-\frac{1}{3}\quad \textup{gennem }\left ( 2,\frac{2}{3} \right )\\\\ &\frac{2}{3}=C\cdot e^{6}-\frac{1}{3}\\\\ &1=e^6\cdot C\\\\ &C=e^{-6}\\\\ &y=e^{3x-6}-\frac{1}{3} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. november 2019 af mathon

                \small \small \begin{array}{lllll} 3.&a=\frac{1}{2}\textup{ og }b=2\\\\ &y=Ce^{-\frac{1}{2}x}+4\quad \textup{gennem }(4,1)\\\\ &1=Ce^{-\frac{1}{2}\cdot 4}+4\\\\ &1=Ce^{-2}+4\\\\&-3= C\cdot e^{-2}\\\\&C=-3e^2\\\\ &y=-3e^{-\frac{1}{2}x+2}+4\\\\\\\ \end{array}


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.