Matematik

gange med brøk

18. november 2019 af annonym368 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

HEJ!

hvordan regner man 8*6 * 1/2


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2019 af Mathias7878

\frac{8}{6}\cdot \frac{1}{2} = \frac{8\cdot 1}{6\cdot 2} = \ ?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2019 af StoreNord

Man ganger en brøk ved  at gange tælleren med tallet.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2019 af ringstedLC

#1: Er aflæst forkert, men ellers helt korrekt.

#0:

\begin{align*} 8\cdot 6\cdot \frac{1}{2} &= \frac{8\cdot 6\cdot 1}{2} \end{align*}


Skriv et svar til: gange med brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.