Matematik

Parameterfremstilling

02. december 2019 af Tekniskgymnasiumelev (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej der ude, jeg er blevet stillet en opgave, hvor man skal bestemme to linjers parameterfremstilliger, hvor vi kender følgende: de to linjer går begge gennem punktet A(1,0,1) og at afstanden fra y- og x-aksen henholdsvis er 3/5 og 4/5. Håber at i kan hjælpe. 

På forhånd mange tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2019 af PeterValberg

Er det hele opgaveformuleringen?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
02. december 2019 af Tekniskgymnasiumelev (Slettet)

Hej Peter, ligger lige opgaveformuleringen ind i fil :-) 


Svar #3
02. december 2019 af Tekniskgymnasiumelev (Slettet)

Sådan


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. december 2019 af PeterValberg

Indsætter lige billedet

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. december 2019 af janhaa

A=(1,0,1)\\ B=(0,3/5,0)\\ C=(4/5,0,0)\\ \\ l:[x,y,z]=t*[1,3/5,1]+(1,0,1)\\ \\ m:l:[x,y,z]=s*[4/5,-3/5,0]+(0,3/5,0)\\


Skriv et svar til: Parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.