Matematik

Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (2,f (2))

04. december 2019 af middelmådig (Slettet) - Niveau: A-niveau

Om en funktion f oplyses, at f(2)=5 og f'(2)=-4

Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (2,f (2))

Nogle der ved hvilken fremgangsmåde jeg skal bruge for at komme frem til resultatet?

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. december 2019 af mathon

     \small \begin{array}{llll} \textup{bestem ud fra}\\ \textup{linjeelementet}&(2,5;-4)&\textup{en ligning for tangenten i (2,5)}\\ \textup{som kan noteres}\\ \textup{p\aa \ formen:}&&y=f{\, }'(2)\cdot (x-2)+5 \end{array}


Svar #2
04. december 2019 af middelmådig (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (2,f (2))

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.