Matematik

Ølforbrug Matematik opgave

05. december 2019 af umar1010 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Allesammen

Har brug for hjælp med opgave C.

jeg ved ikke helt hvordan jeg skal skrive det inde, for at finde halverings tiden

Det er i Maple jeg skriver opgaven


Svar #1
05. december 2019 af umar1010 (Slettet)

har skrevet det her T[1/`2`] := log(1/2)/log(0.95022) men ved ikke om det er rigtig 


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2019 af peter lind

Ja men du bør regne tallet ud


Svar #3
05. december 2019 af umar1010 (Slettet)

Hvordan hvad mener du


Svar #4
05. december 2019 af umar1010 (Slettet)

det giver 19,54 for mig


Svar #5
05. december 2019 af umar1010 (Slettet)

 

Brugbart svar (0)

Svar #6
05. december 2019 af peter lind

#4 så har du regent det ud


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. december 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #8
06. december 2019 af mathon

c)

                           \small \small \small \begin{array}{llll} f(t)=457.953769\cdot \mathbf{{\color{Red} 0.950217}}^{\, t}\\\\ T_{\frac{1}{2}}=\frac{\log\left ( \frac{1}{2} \right )}{\log(\mathbf{{\color{Red} a}})} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #9
06. december 2019 af mathon

                           \small \begin{array}{llll} f(t)=457.953769\cdot \mathbf{{\color{Red} 0.950217}}^{\, t}\\\\ T_{\frac{1}{2}}=\frac{\log\left ( \frac{1}{2} \right )}{\log(\mathbf{{\color{Red} a}})}=13.57 \end{array}


Skriv et svar til: Ølforbrug Matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.