Matematik

Hjæælppp - Bestem temperaturen efter bestemt tid.

08. december 2019 af Idamus100 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Min nspire, hvor jeg har alle mine værktøjer er gået helt død. Og jeg har virkelig brug for hjælp til denne opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2019 af janhaa

1. f(8)

2. 45 = f(t)

3. f ' (10)


Svar #2
08. december 2019 af Idamus100 (Slettet)

Hvad skal de betyde?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2019 af Anders521

#2

Indholdet i #1 er hjælp til hvordan du løser opgaven. Hvad betyder f.eks. f(8) i relation til delopgave 1? Hvor kommer tallet 8 fra osv.? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. december 2019 af delc (Slettet)

#2

1. f(t) fortæller temperaturen efter tid t. Put t = 8 for at finde temperaturen efter 8 min.

2. Temperaturen er 45 grader celsius, put 45 = f(t) og løs for t. 

3. f'(t) fortæller hastighed hvor temperaturen ændre sig ved tid t. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. december 2019 af StoreNord

Skærmbillede fra 2019-12-09 00-29-52.png


Skriv et svar til: Hjæælppp - Bestem temperaturen efter bestemt tid.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.