Matematik

Hjælp til gange af to hele tal?

11. december 2019 af boharbrugforhjælp (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har brug for Hjælp til gange af to hele tal.

fx. 20*20

Plz hjælp..


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2019 af janhaa

20^2=400


Svar #2
11. december 2019 af boharbrugforhjælp (Slettet)

Ja men hvordan??


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2019 af PeterValberg

Prøv eventuelt at se denne video < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
11. december 2019 af boharbrugforhjælp (Slettet)

Hvad mener du med "LINK"


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. december 2019 af mathon

           \small 2\cdot 10\cdot 2\cdot 10=2\cdot 2\cdot 10\cdot 10=4\cdot 100=400

eller
            \small \begin{array}{llll} \underline {20\cdot {20}}\\\; \; \; \; \; \; 00\\\; \; \; \;\underline{40\times }\\ \;\; \; \; 400 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. december 2019 af PeterValberg

#4

Prøv at klikke på < LINK > :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. december 2019 af StoreNord

Først ganger du de 20 med 0. Det gir 00.

Nedenunder skriver du resultatet af 20 gange 2. Men det skal være een plads forskudt. Sådan her: 40x.

Til sidst lægger du de to tal sammen lodret:
                            00
                  +      40x
               =         400            virker lige så godt med decimaltal.


Svar #8
11. december 2019 af boharbrugforhjælp (Slettet)

oki doki men forstår det stadig ikke helt


Brugbart svar (0)

Svar #9
11. december 2019 af StoreNord

                           20*20 
                           00
                 +      40x
 
             =         400            virker lige så godt med decimaltal.

Hvad forstår du ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #10
11. december 2019 af PeterValberg

#8

Prøv eventuelt at se denne video < LINK >
Det er en alternativ metode til at gange to 2 cifret tal

Eller denne video < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #11
11. december 2019 af StoreNord

Nogle ville måske også gerne vise det på kinesisk!

https://www.youtube.com/watch?v=lzXo_RNrUIs

Jeg mente det som en spøg!


Brugbart svar (0)

Svar #12
11. december 2019 af SuneChr

# 0        En generel betragtning:
Hvis du spørger, hvordan man, i hånden, ganger to tal med hinanden og går i 8.- 9. klasse,
må jeg modsat spørge til den danske folkeskole, hvad man i regning/matematik får tiden til at gå med?
Er der nogen, som, uden redskab ud over blyant og papir i hånden, kan foretage sig noget som helst indenfor regnekunsten?
At gange 20 med 20 kan en 1. klasses elev klare uden en multiplikationstabel bag på regnehæftet.
 


Brugbart svar (0)

Svar #13
11. december 2019 af StoreNord

Måske har #0 ikke gået i 1. klasse. Eller 2, eller .......


Svar #14
12. december 2019 af boharbrugforhjælp (Slettet)

UNDSLKYLD MIG..

Ja jeg går i 8. klasse!!

Men er denne hjemmeside ikke til HJÆLP?? og ikke at blive totalt nedtalt...

 og ja jeg startede i skole i 4. klasse såå


Brugbart svar (0)

Svar #15
12. december 2019 af Sallyharbrugforhjælp (Slettet)

Hvordan kan man starte i skole i 4 klasse??

#14


Svar #16
12. december 2019 af boharbrugforhjælp (Slettet)

Jeg er født i Makedonien så gik i skole der nede men deres skolegang er anderledes. Derfor ha rjeg ikke lært det endnu!


Brugbart svar (0)

Svar #17
12. december 2019 af PeterValberg

#16

I så fald vil jeg anbefale, at du kigger lidt nærmere på
Pernille Pinds YouTube-kanal, - hun har mange gode videoer
omkring grundlæggende ting indenfor matematikken...
Her er et < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #18
13. december 2019 af StoreNord

Men #0 er selvfølgelig stadig velkommen i Studiekanalen!

Bortset fra det har jeg til min gru lige mødt en elev, der præsenterede mig for endnu en mærkelig måde at gange på.
Heldigvis beherskede hun den fint.


Skriv et svar til: Hjælp til gange af to hele tal?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.