Matematik

Logaritme

13. december 2019 af katrine0108 - Niveau: B-niveau

Har virkelig brug for hjælp til denne opgave, hvad er det jeg skal vise og hvordan?

Se vedhæftede billede


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2019 af mathon

\small \begin{array}{lllll}\log\left ( \sqrt{a} \right )= \log\left (a^{\frac{1}{2}} \right ) =\frac{1}{2}\cdot \log(a)\\\\\\ \log(\sqrt{10}) =\log\left ( 10^{\frac{1}{2}} \right )=\frac{1}{2}\cdot \log(10)=\frac{1}{2}\cdot 1=\frac{1}{2}\\\\\\ \log\left ( \sqrt[4]{10^{-3}} \right )=\log\left ( \left (10^{-3} \right )^{\frac{1}{4}} \right )=\frac{1}{4}\cdot \log(10^{-3})=\frac{1}{4} \cdot (-3) \cdot \log(10)=-\frac{3}{4} \cdot 1=-\frac{3}{4} \end{array}


Skriv et svar til: Logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.