Matematik

Funktioner med to variable

14. december 2019 af lenemoller (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaven ligger vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. december 2019 af mathon

               \small \small \begin{array}{lllll}\textup{Begynd med } \nabla f(x,y)=\begin{pmatrix} ?\\? \end{pmatrix} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. december 2019 af mathon

               \small \small \begin{array}{lllll} \nabla f(x,y)=\begin{pmatrix} 4\cdot x^3+2p\cdot x\cdot y\\2q\cdot y+p\cdot x^2-8\end{pmatrix}\\\\ \nabla f(2,1)=\begin{pmatrix} 4\cdot 2^3+2p\cdot 2\cdot 1\\2q\cdot 1+p\cdot 2^2-8\end{pmatrix} =\begin{pmatrix} 28\\-8 \end{pmatrix}\end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. december 2019 af mathon

           \small \begin{array}{lllll}32+4p=28\\\\p? \end{array}


Svar #5
14. december 2019 af lenemoller (Slettet)

#3

               \small \small \begin{array}{lllll} \nabla f(x,y)=\begin{pmatrix} 4\cdot x^3+2p\cdot x\cdot y\\2q\cdot y+p\cdot x^2-8\end{pmatrix}\\\\ \nabla f(2,1)=\begin{pmatrix} 4\cdot 2^3+2p\cdot 2\cdot 1\\2q\cdot 1+p\cdot 2^2-8\end{pmatrix} =\begin{pmatrix} 28\\-8 \end{pmatrix}\end{array}

Tak og hvad så med opgave 2?


Skriv et svar til: Funktioner med to variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.