Matematik

Naturlig logaritme

17. december 2019 af Mortenxxx - Niveau: B-niveau

Hej, nogen, der kan gennemskue, hvordan denne omskrivning er lavet (se vedhæftet)?

Det vides, at n er gående mod uendelig

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2019 af mathon

                            


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2019 af Anders521

# 0

Hvad menes der med ln'(1)?


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. december 2019 af mathon

                     \small \small \begin{array}{llllll}&\underset{\frac{r}{n}\rightarrow 0}{\lim} \, \frac{\ln\left ( 1+\frac{r}{n} \right )-\ln(1)}{\frac{r}{n}} =\ln{ }' (1)=1&\textup{pr. definition.} \end{array}


Skriv et svar til: Naturlig logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.