Matematik

Finde længde på en firkant i mellem 2 trekanter.

17. december 2019 af OGSexyAppelsin - Niveau: C-niveau

Jeg kan regne frem til alle længder og vinkler med sinus og cosinus relationerne på trekanterne men hvad hjælper det med den her opgave? Kan nogen give mig en en eller anden idé om hvor jeg starter?

Opgaven lyder "Vurder hvor langt det er at gå over broen fra A til H.

Jeg har ingen idé om hvordan jeg finder ud af hvad F-D er.


Svar #1
17. december 2019 af OGSexyAppelsin

Her er et billede af broen

Vedhæftet fil:Capture.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2019 af peter lind

Længden af FD er den samme som længden af GD. Den kan du aflæse på tallene. Hvis de er opgivet i opgaven, bør du dog bruge dem


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. december 2019 af ringstedLC

Regn med at broens pyloner er lodrette og at FD er vandret. Bemærk, at der står vurder:

\begin{align*} \left | DF \right | &= \left | EG \right | \\ \left | AH \right | &=\left | AD \right |+\left | DF \right |+\left | FH \right | \end{align*}


Skriv et svar til: Finde længde på en firkant i mellem 2 trekanter.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.