Matematik

Omkeds til diameter

06. januar 2020 af SILDEØJE - Niveau: 7. klasse

Jeg har en flad Plastsæk  B:92cm = omkreds :184cm

Hvordan beregner jeg reelle Diameter når jeg åbner den ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2020 af mathon

                      \small \begin{array}{llll}\textup{forventet diameter:}&d=\frac{\textup{omkreds}}{\pi } \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2020 af StoreNord

Hvis den flade plastsæk er 92 cm, så er den åbnede sæks omkreds  2 * 92
                                                   \\\pi=\frac{Omkreds}{Diameter}\Leftrightarrow

                                        \\Diameter=\frac{Omkreds}{\pi}=\frac{ 2\cdot 92}{\pi}


Skriv et svar til: Omkeds til diameter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.