Matematik

hjælp til f(x)

09. januar 2020 af sofie65 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan finder jeg f(x)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2020 af mathon

Du skal ikke finde f(x).

Du skal benytte fortegnsvariationen for f{\, }'(x) til at bestemme monotonien for f(x).


Svar #2
09. januar 2020 af sofie65 (Slettet)

er monotoniforholdene: uendelig til 3 og fra 3 til uendelig. 

Grafeb har et vandret vendetangent i punktet x= 2 er det ikke fordi det er der hvor hældningen er?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. januar 2020 af mathon

Der er tangenthældning i samtlige punkter.

Specifikt:
                \small f{\, }'(x)=0\quad \textup{for }x=0\quad \textup{dvs vandret tangent.}


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. januar 2020 af mathon

korrektion:

Specifikt:
                \small \small f{\, }'(x)=0\quad \textup{for }x=2\quad \textup{dvs vandret tangent.}


Svar #5
09. januar 2020 af sofie65 (Slettet)

Perfekt, bare et sidste spørgsmål har jeg med den del om monotoniforholldene gjordt det rigtigt?

Ej tusind mange taaaakkkk du har reddet min dag


Skriv et svar til: hjælp til f(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.