Matematik

Formel for arealet af en trekant

11. januar 2020 af Matematikpigen3 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hvad er formelen for arealet af en trekant?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2020 af mathon

                \small \small \begin{array}{lllll}\textup{trekantsareal}&T=\frac{1}{2}\cdot h_a\cdot a=\frac{1}{2}\cdot h_b\cdot b=\frac{1}{2}\cdot h_c\cdot c \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2020 af thelma333 (Slettet)

https://www.webmatematik.dk/lektioner/7-9-klasse/areal/trekant

Skriv et svar til: Formel for arealet af en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.