Matematik

Redegør

15. januar 2020 af Mikefisk00 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen som vil give en hjælpende hånd? Ved ikke helt hvordan jeg skal redegøre for det


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. januar 2020 af Capion1

f '(1) = - 2 er hældningskoefficienten for l .
f (1)  =  - 2·1 + 1 = - 1
l og kurven for f har jo punktet (1 , f (1)) tilfælles.


Svar #2
15. januar 2020 af Mikefisk00 (Slettet)

#1
Det er netop det, som er mit problem. Jeg kan vise, at f'(1)=-2 ved at bruge formlen y=f'(x0)*(x-x0)+f(x0), men kan ikke finde ud af at redegøre for f(1)=-1.


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. januar 2020 af StoreNord

f(x)=-2x+1
f(1)=-2*1+1=-2+1=-1


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. januar 2020 af Capion1

f (x) er ikke den generelle forskrift for forskriften for l


Skriv et svar til: Redegør

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.