Matematik

normalfrdeling

18. januar 2020 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg fik a til 450 

men hvordan løser man b.

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2020 af peter lind

 Jo stejlere funktionerne er jo mindre er variationerne


Svar #3
18. januar 2020 af Nanna34

#2

 Jo stejlere funktionerne er jo mindre er variationerne

er det så b? jeg tænkt lidt omvendt


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. januar 2020 af peter lind

ja


Svar #5
18. januar 2020 af Nanna34

#4

ja

taaak


Brugbart svar (1)

Svar #6
18. januar 2020 af AMelev

Uddybning til #2:
Hvis du ser  på sidste figur i FS side 32, kan du se, at 68.27% ligger mellem μ - σ og  μ + σ.
Pga. symmetrien ligger der altså 34.135% på hver side af μ, så F(μ - σ) = 50% - 34.135% = 15.865% og
F(μ + σ) = 50% + 34.135% = 84.135%.

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Skriv et svar til: normalfrdeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.