Kemi

Beregn massen?

02. februar 2020 af Elninoo - Niveau: C-niveau

En som kan forklare mig hvordan jeg skal beregne massen for disse opgaver - mvh El Nino :) 

Har vedhæftet opgaverne 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2020 af mathon

Brug
             \small m=V\cdot c\cdot M


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2020 af mathon

             \small \begin{array}{lllll}a)\\&m(NaCl)=\left ( 1\; L \right )\cdot \left ( 1.00\; \frac{mol}{L} \right )\cdot \left ( 58.44\; \frac{g}{mol} \right )=58.44\; g\\\\b)\\&m(MgBr_2)=\left (2.5\; L \right )\cdot \left (0.500\; \frac{mol}{L} \right )\cdot \left (184.113\; \frac{g}{mol} \right )=230.14\; g \end{array}


Svar #4
02. februar 2020 af Elninoo

Har jeg udregnet C korrekt? Var lidt i tvivl om min Mol, det er vel 0.200? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. februar 2020 af mathon

   Ja.


Skriv et svar til: Beregn massen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.