Matematik

Reducering

02. februar 2020 af Ida1235 - Niveau: B-niveau

Nogle som vil hjælpe mig med at løse disse?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2020 af Mathias7878

Brug kvadratsætningerne

(a+b)^2 = a^2+b^2+2ab

(a-b)^2 = a^2+b^2-2ab

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2020 af ringstedLC

a) Eller ved brug en anden kvadratsætning:

\begin{align*} a^2-b^2 &= (a-b)\cdot(a+b) \\ (x+y)^2-(x-y)^2 &= \:? \\ &= \left (2y \right )\cdot\left (2x \right ) \\ &= 4xy \end{align*}

b) Her kan a) også bruges (bemærk lighederne)


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.