Matematik

eksponentielt

02. februar 2020 af r0c (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp

Har vedhæftet opgaven som billede.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2020 af MandenMedMangeHatte

Har du selv et bud på hvordan du ville løse opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2020 af mathon

                     \small \begin{array}{llll} &g(x+4)=\frac{1}{2}\cdot g(x)\\\\&g(x)=2\cdot g(x+4)\\\\\ \textup{i anvendelse:}\\&g(3+4)=\frac{1}{2}\cdot g(3)\\\\&g(3)=2\cdot g(7)\\\\&g(3)=2\cdot48=96 \end{array}


Svar #4
02. februar 2020 af r0c (Slettet)

Ikke rigtig ved ikke hvordan man regner det


Skriv et svar til: eksponentielt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.