Kemi

Densitet

13. februar 2020 af Jamulla - Niveau: C-niveau

23,0 g aluminium fylder 8,52 cm3

Alle spørgsmålene skal bevares med udregninger:

a) Hvad er densiteten af aluminium?

b) Hvad er massen af 17,23 cm3 aluminium?

c) Hvor meget fylder 145,6 g aluminium?

Er dette rigtigt?

a) P = m/V = 23,0g / 8,52 cm3 = 2,702 g/cm3

b) m = V*P = 8,52 cm3 * 2,702 g/cm3 / 17,23cm= 1,336 cm3

c) V = m/P = 1,336 cm3 / 2,702 g/cm3 * 145,6 g = 71,99 g eller 8,52 cm3 / 23,0 g * 145,6 g = 53,96 g


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2020 af janhaa

\rho = m/V


Svar #2
13. februar 2020 af Jamulla

Jeg tror ikke du har læst, hvad jeg skrev. Jeg spørger om det jeg er kommet frem til er rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. februar 2020 af Larsdk4 (Slettet)

Du har udregnet det korrekt :) 


Svar #4
13. februar 2020 af Jamulla

Men i c er det så 71,99 eller 53,96, som er det rigtige svar?


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. februar 2020 af mathon

      53,96


Skriv et svar til: Densitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.