Matematik

Vektorer

13. februar 2020 af YEB (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Opgaven er vedhæftet.

Jeg er helt blank, ved ikke hvordan jeg løser opgaverne?? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. februar 2020 af peter lind

a) Vis at A,B og C ligger på en ret linje. Bestem for eks. ligningen for den rette linje gennem to af punkterne og vis at den tredje ligger på samme linje

b) Kald den søgte vinel for v. tan(v) er lig med hædningen af linjen

c) Beren længden af BC. Brug dette til at finde bredden af huset. Del det op så du har en rektangel og to retvinklede trekanter. Beregn aealet af hver af dem


Svar #3
13. februar 2020 af YEB (Slettet)

a) Er det noget med jeg skal hatte nogen af vektoren og så noget skalarprodukt = =


Svar #4
13. februar 2020 af YEB (Slettet)

Jeg har fundet vektor AC og AB. Hvad skal jeg nu

AB = (3;1)

AC = (6,6;2,2)


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. februar 2020 af peter lind

Vis at vektorerne er proportionale og dermed parallelle


Svar #6
13. februar 2020 af YEB (Slettet)

Jeg har fundet ud af a'eren, men hvad med b og c, er helt lost


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. februar 2020 af peter lind

b) Find vinklen mellem AB og vektoren (1,0)


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.