Matematik

Bestem kurvelængden L af grafen fra punktet A(2:f2) til punktet B(10;f10))?

15. februar 2020 af CathrineJO (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa, 

Jeg sidde fast i den her opgave i min matematik aflevering og ved ikke helt hvordan jeg skal gå til den. Det ville være super dejligt med noget hjælp til denne, da jeg er helt lost :)

Tusind tak :)


Brugbart svar (3)

Svar #1
15. februar 2020 af mathon

Brug
                \small \small \small L=\int_{a}^{b}\sqrt{1+\left (f{\, }'(x) \right )^2}\; \mathrm{d}x=

.

                \small \small \small \small L=\int_{2}^{10}\sqrt{1+\left (\frac{1}{2\sqrt{x}}\right)^2}\; \mathrm{d}x=


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. februar 2020 af ringstedLC

\begin{align*} L &= \int_{A_x}^{B_x}\sqrt{1+f'(x)^2}\,dx \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2023 af annonym915

kan du vise hvordan du beregner opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. september 2023 af ringstedLC

Brug din CAS til at beregne det bestemte integrale.


Skriv et svar til: Bestem kurvelængden L af grafen fra punktet A(2:f2) til punktet B(10;f10))?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.