Matematik

vektorregning

17. februar 2020 af Zuqi - Niveau: B-niveau

Nogen der har mulighed for at forklare denne her opgave?

 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
17. februar 2020 af janhaa

\vec a+(21,4)=(10,7)\\ \vec a=(-11,3)


Svar #2
17. februar 2020 af Zuqi

Tak for hjælpen, har du mulighed for at uddybe hvad du har gjort? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. februar 2020 af ringstedLC

\begin{align*} \overrightarrow{a}=\binom{a}{b}+\binom{3\cdot 7}{3\cdot 2}&=\binom{10}{7} \\ \binom{a}{b}&=\binom{10}{7}-\binom{3\cdot 7}{3\cdot 2}=\binom{-11}{1} \end{align*}


Skriv et svar til: vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.