Matematik

Buet linje

21. februar 2020 af kbkbk - Niveau: 7. klasse

Hvis man har kvadratrod i en linjes ligning, er der indimellem en buet linje som output.

Eksempel: x=y+10*sqrt(x)10^(2)

Det er ikke en opgave vi har fået, men mere noget jeg er nysgerrig på.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2020 af c_aastrup

Hejsa! 

Så snart du går væk fra

 y=ax+b

Så kan der være buede grafer

y=x^2 og y=\sqrt{x}

At de buer er et udtryk for at de ikke vokser konstant, x^2, går 

\begin{matrix} x &1 & 2 &3 \\ x^2 & 1 & 4 & 9 \end{matrix}


Skriv et svar til: Buet linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.