Matematik

Hjælp til reducering

24. februar 2020 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

Reducer (x+y)-2xy, og isoler i formlen l * r+ p = q


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2020 af PeterValberg

(x+y)^2-2xy=x^2+y^2+2xy-2xy=.....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2020 af PeterValberg

Er det

l\cdot r^2+p=q

??

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. februar 2020 af PeterValberg

Se denne tråd < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
24. februar 2020 af Danmark2018

#2

Er det

l\cdot r^2+p=q

??

Ja, det er det


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. februar 2020 af PeterValberg

l\cdot r^2+p=q

r^2=\frac{q-p}{l}

r=\pm\sqrt{\frac{q-p}{l} }

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp til reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.