Matematik

Opgave om skiftet mellem eksponentielle funktioner og finansielregning

26. februar 2020 af peo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har vedhæftet opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2020 af Moderatoren

Hvilke problemer har du, når du skal lave opgaven? Hvad gør du?


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2020 af AMelev

                         
Jeg forstår ikke helt din overskrift.
Enten bruger du notationen fra fremskrivningsformlen (alias renteformlen) eller også bruger du notationen fra  eksponentiel vækst - det er dit valg.


Svar #3
26. februar 2020 af peo (Slettet)

#2 Ja skal bruge begge


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. februar 2020 af AMelev

Jamen så gør det
Løs ligningerne Kn = 15 183.83 mht. r og f(x) = 15 183.83 mht. a.
K0 = b = 12 000 
n = x = 6 
1 + r = a ⇔ r = a -1 = ????


Skriv et svar til: Opgave om skiftet mellem eksponentielle funktioner og finansielregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.