Matematik

Opgave omkring månedlige ydelse og restgæld (RG)

26. februar 2020 af peo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har vedhæftet opgaven
Har brug for hjælp!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2020 af Moderatoren

Hvilke problemer har du, når du skal lave opgaven? Hvad gør du?


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2020 af mathon

              \small \begin{array}{llll} a)\quad y=\frac{0.70\cdot 1.45\cdot 10^6\cdot 0.0023}{1-1.0023^{-240}}=5508 \end{array}


Svar #4
26. februar 2020 af peo (Slettet)

Mathon er det svaret til a?


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. februar 2020 af mathon

              \small \small \small \begin{array}{llll} b)\\&\textup{restg\ae ld efter 3 \aa r:}\\&&\textup{kreditforening:}&1.015\cdot 10^{6}\cdot 1.0023^{36}-5508\cdot \frac{1.0023^{36}-1}{0.0023}\\\\&&\textup{bank:}&2.6\cdot 10^5\cdot 1.0042^{36}-2762.79\cdot \frac{1.0042^{36}-1}{0.0042}\\\\&&\textup{sum:} \end{array}


Skriv et svar til: Opgave omkring månedlige ydelse og restgæld (RG)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.