Matematik

hjælp til c og d

27. februar 2020 af jhgfds (Slettet) - Niveau: B-niveau

og er a og b rigtig?

opgaven lyder,

Et firma forsøger hvert år sin fortjeneste på et bestemt produkt med 4,2 mio. kr. i 2014 var fortjenesten 16,8 mio. kr.   

a. vælg passende variabler og opskriv en forskrift, der beskriver udviklingen i fortjenesten.  y=4,2mio·x+16,8mio 

b. Hvilken fortjeneste fik firmaet i 2018

4,2mio·4+16,8mio=33,8mio 

c. Hvilken fortjeneste fik firmaet i 2013?

d. Hvilket år når fortjenesten over 30 mio. kr


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2020 af peter lind

b) sæt variablen svarende til året 2013

c) løs ligningen y = 30 mio.


Skriv et svar til: hjælp til c og d

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.