Matematik

Potensffunktion, find a

27. februar 2020 af Ladora (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgaven lyder: "Når x-værdien vokser med 30%, så vokser y-værdien med 60%. Bestem eksponenten a."

Har fået a til 1,79 da jeg har sagt 1.60 = 1.30a og løst for a. Er det rigtigt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. februar 2020 af mathon

        Ja.


Svar #2
27. februar 2020 af Ladora (Slettet)

tak :D


Svar #3
27. februar 2020 af Ladora (Slettet)

#1

        Ja.

Kan jeg skrive det er fordi Fy = Fxa =   (1+ry) = (1+rx)a?


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2020 af mathon

     Ja.


Skriv et svar til: Potensffunktion, find a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.