Fysik

Fysik hjælp HASTIGHED

27. februar 2020 af mads2321 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Søger hjælp til denne opgave, har fået at vide at formlen skal differentieres.

Vi ser på en bevægelse med stedfunktionen:

s(t)= -4,91 * t+ 15 *t  (Bemærk at konstanterne er skrevet under enheder) 

Bestem hastigheden v(t) og accelerationen a(t)


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. februar 2020 af ringstedLC

\begin{align*} v(t) &= s'(t) \\ a(t) &= v'(t)=s''(t) \end{align*}


Svar #2
27. februar 2020 af mads2321 (Slettet)

#1

\begin{align*} v(t) &= s'(t) \\ a(t) &= v'(t)=s''(t) \end{align*}

Okay mange tak, hvis jeg skal skrive en årsagsforklaring til dette, hvad kan jeg så skrive?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2020 af ringstedLC

Tegn de tre funktioner og prøv selv at se og forklare årsagen.


Skriv et svar til: Fysik hjælp HASTIGHED

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.