Fysik

Hjælp til Fysik B opgave

27. februar 2020 af mads2321 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ved ikke hvordan jeg skal gribe denne opgave an, er der nogen der kan hjælpe, på forhånd tak.

Vedhæftet fil: Billede1.png

Svar #1
27. februar 2020 af mads2321 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2020 af ringstedLC

\begin{align*} \text{Faldtid}:\\ g &= s\cdot t^2 \\ t &= \sqrt{\frac{g}{s}} \\ t &= \;? \\ s_{\text{vandret}} &=v_{\text{vandret}}\cdot t \end{align*}


Skriv et svar til: Hjælp til Fysik B opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.