Matematik

Funktion f

02. marts 2020 af masteredvin45 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg er i tviv om denne opgave, og hvordan man skal løse det...

På forhånd, tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2020 af ringstedLC

Det er en stykkevis lineær funktion. Aflæs først punktet, hvor den "knækker". Aflæs så et punkt på hver af de to stykker.

\begin{align*} f(x) &= \left\{\begin{matrix} a_1x+b_1 &,\;x\leq \;? \\ a_2x+b_2 &,x> \;? \end{matrix}\right. \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2020 af PeterValberg

Hvis du er i tvivl om, hvordan man bestemmer en forskrift
for en lineær funktion gennem to kendte punkter,
så se eventuelt video nr. 4 og 6 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Skriv et svar til: Funktion f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.